Hela havet stormar = Malmö högskola (lekskola)

Ny termin – Ny kurs – Tempo 190 km/h - U på ekonomitentan – Omtenta 8/2 – Inga lokaler

Haha that sums it all up!? Så ser det ut nu i januari fram till den 8 feb (kommer att dö). Ska både hinna med den nya kursen och omtentan (är man inte idiot så blir man). Svårt att vara positiv när det är en orolig malande känsla i magen över kursen, det blir bara att köra på i 200 för att ligga steget före HELA tiden!

På tal om annat som inte är hela havet stormar så är flytten ÄNTLIGEN klar och även gaddningen *älska* under läkningsprocess.

Helgen var lugn med mys i soffan, lite shopping med Dudde *Catty* och spelkväll hemma hos moster, rena rama kriget när det tävlas. Idag blev det en fika med lilla Ida och nu blir det att krypa ner i soffan med en film och lite god middag

 

Nya fina halsduken :) Gaddningen After the pain


Sjuk och magsäcksopererad

Strangers up and down the boulevard

 

När man blir sjuk efter en magsäcksförminskning så kraschar verkligen hela systemet, kan det kännas som ivarjefall. Man äter inget och ju mindre man får i sig desto tröttar blir man, visst alla kan bli sjuka och inte vilja äta men hela hungern kan verkligen försvinna med denna operation. Kan även kännas efter man blivit frisk att det tar stop när man äter, att man inte klarar lika mkt efteråt som innan men det försvinner efter några dagar!

Jag som har lätt för att bli sjuk, haha har fått ALLT och inget, kan bara ge tips som:

1)      Mycket vatten – ha gärna i citron eller något för det kan bli SÅ tråkigt med vatten

2)      Frukt – Ta gärna mjuk frukt som banan, kiwi, melon som är snälla mot magsäcken

3)      Försök att äta något i samband med att du tar medicinen för det är skonsammare mot magen

4)      Man blir automatiskt mer tröttare än innan operationen när man blir sjuk så MKT vila


The Duderettes 2011-01-17


Ny vecka – nya möjligheter – living 2011 with a smile on my face

ÄNTLIGEN är flytten snart över och på onsdag kommer min älskade säng hit *efterlängtad* hehe bara rensningen av kläder och skor (mina bebisar) som behövs göras innan allt annat faller på plats! Men trots det är huvudsaken att sängen kommer hit!!!!!

Pratade om mitt nyårslöfte att göra saker som var kul och jag inte vågat göra innan och speciellt Las Vegas var ju the ultimate Challenge som skulle bli av i november 2011. Nu är den istället flyttad till 2012 under våren för det blir lättare att spara ihop pengarna och jag kan se det som ett mål efter en höst med examensuppsats för min master :D snart snart snart klar!

Nyårslöftet om gaddningen och Rihanna kvar står och där har kommit en nykomling på listan

4) Köbenhavn med Catty :D weekendpaket 4 stjärnigt hotell

med Coop Premiecheck blev det som hittat - 11-13 feb here we come

Ikväll blir det firande av V på Big Bowl med bowling…

 


The Golden Nugget

Spenderat halva dagen på biblioteket idag med huvudet i boken ”Ekonomisk teorihistoria” och den är…..

ZzzZzzzZ ( behöver jag säga mer) det tar 1 timme att ta sig igenom 10 sidor *BAH*

 

Planerna på att flytta hem är i fullgång och utrensning både hemma hos mig och mamma är sjösatta! Kastar, rensar och säljer våra möbler och om någon är intresserad så kan ni gå in på blocket på våra länkar:

Min: http://www.blocket.se/vi/31195536.htm

Mammas: http://www.blocket.se/malmo/Sidboard_Tvbank_och_Vitrinskap_31446614.htm?ca=23_11&w=1

Utöver alla planer leker livet på och jag har bestämt mig för att 2011 ska bli ett bra år och det kan inte bli mer än bättre jämfört med 2010 som var ett utmattande år. Men trots många motgångar landade man på fötterna och lärt sig något *förhoppningsvis*

Med det nya året kommer ju det hederliga nyårslöftet och mitt ska inte ha något med MÅSTEN att göra utan UPPLEVELSER som gör mig glad! Vad jag menar är att varför ställa sig in på löften som ska ge en massa måste och som man inte ger någon energi efter ett par veckor? Nej, i år ska mitt löfte vara upplevelser som jag velat göra länge, som jag inte vågat och som skänker mig glädje! Har några mål uppsatta än som är:

 

  1. Gaddningen på handleden (startskottet)
  2. Rihanna-konserten i oktober (the bomb)
  3. The Ultimate Challenge – VEGAS baby i november (Pricken över i:et)

 

Och sen är det ju snart nyår igen =P

 

I’m out


RSS 2.0