Can I do a bad update or what? :P


oh nanana what's my name - älskade Rihanna

Tiden går sinnessjukt fort och för första gången har jag julgran i min lägenhet
grattis till mig och lghn på vår 1års kontrakt!

Helgen blev sjövild, märks man börjar bli gammal och operationen är inte till min fördel när det gäller att tåla sprit :P haha tror inte det blir billigare för ni tåler mindre sprit efteråt!!

Allting stannade upp ganska kraftigt efter vi fick reda på mammas cancer men vi börjar allt mer landa på fötterna och försöker så gott vi kan att återgå till verkligheten igen och gymmet haha tror knappt att jag kommer komma in med kortet känns det som!

Behövde lite inspiration och program att följa som Henrik hjälpte mig att lägga upp ett nytt som innehåller konditon och lite styrka! Ni måste ha styrka, men kör lätta vikter så ni tonar kroppen, för det är viktigt att komma ihåg när det blir en sådan snabb viktnedgång, så går det inte att undgå skinn. Som tjej kanske man inte vill styrketräna med för tunga vikter därför som jag poängtera att håll er till lätta vikter och flera upprepningar istället! Förr eller senare kommer ni hamna i den situationen där ni gör en bukplastik och ju mer muskler som finns under skinnet desto bättre!

Keep up the good work - det är inget mirakel på en dag utan ett livsåtagande!

RSS 2.0