At the war of my life!


Come out darkness, bring everyone you know because I'm not running, I'm not scared and I am waiting well prepared

I'm in the war of my life at the door of my life
My time is up, I am out of time and there's no where to run away
I've got a hammer and a heart of glass and know I got to know which walls to smash!
I've got no choice but to fight until it's done, No more suffering, No more pain, Never again

Också var man tillbaka på ruta 1.  Jag springer visst det, jag har inte slutat springa och är fantamej inte välförberedd för något! Allt är enklare när man är på flykt "In the war of my life"

Jag börjar undra om det är en försvarsmekanism jag använder mig av?
"skapa distans och slipp bli lämnad" Målar hellre upp något som jag kan skaka axlarna för och inte låta mig bli indragen för långt. Men vad händer när jag förvirrar mig själv och kanske inser där finns något? Ja då tvekar jag och låtsas som att jag vill inte för då slipper jag engagera mig alldeles för mkt! I'm a messed up kid som hellre lämnar än blir lämnad, thanks big D för det!

livet utan musik


haha något dåligt morgonhumör får jag om jag inte kan sätta in min hörlurar till ipoden och stänga ute alla människor på morgonen!?! Fick jag ha min ipod imorse? haha nej *tvärsur*

Tenta idag och den gick väl någorlunda "ok" Vad hände med lågstadie-engelskan som man är så glänsande i :P
Visst ja, jag växte upp och blev vuxen. Ibland önskar jag man kunde skruva tillbaka tiden till när man var liten och rosa tights med mimmi tryckt tröja var det enda som krävdes av en :D haha får inte glömma dem fina diademen också!

Sommarlovet är snart över och det är dags att sätta sig i skolbänken, back to reality :) ska bli massa skönt och träffa klassen igen på MAH och sen även få nya 6or på praktiken *spännande* nya monster att terra ;) inte trodde ni det var för att lära barn om världen som jag blev lärare, NEJ -totalitär makt- och sommarlov tills pensionen står för dörren MUHAHA

Då vart det lite partaj i helgen...massa skoj som vanligt med babesen ;) <3

tenta 1 av 4 avklarad...nu kör vi fullt ut!


Det är inte bara att gå ner!?!

Det är inte bara att gå ner !?!

Nej vem fan påstår att livet är en dans på rosor? Varför skulle livet bli enklare efter en magsäcksförminskning?
Visst kan det kännas som att man är "On top of the world" när man kollar sig i spegeln och jämför sig själv med vid fotot från Operationen och fotot och spegelbilden efter 6 månader! TIPS: ta en före och efter bild för att verkligen kunna se skillnaden!

Åter till rubriken! Vad jag menar är att det kommer så mkt efter viktnedgången, psyket ska hänga med, konstanta och dagliga planeringen av maten och tränandet! Inget i livet kommer gratis och det gör heller inte denna operationen. Jag ångrar inte en dag att jag gjort den för jag känner hur jag själv vaknat till liv i mitt inre men man måste komma ihåg att viktnedgången inte kommer gratis det kommer med ett ansvar att ta hand om sig själv! Jag var 20 år och vägde 104 kg i mina fulla "längd" 149 cm och än idag tackar jag mig själv för att jag valde livet och inte döden!

Jag opererade mig för ca 3,5 år sedan nu och har kommit fram till det vägskälet i livet där det är dags för bukplastik och lite korrigering av kroppen..höhö! Men där är mkt att tänka på och ska ge det 6 månader till innan jag skrider till verket!


Sanna vänner!


Sanna vänner : har man kvar när dem andra har gått, dömer dig inte för dina misstag utan står vid din sida när du lär dig av dem.

Viktigt att komma ihåg är att det svider, när du efter viktnedgången, märker vilka som är dina vänner och inte är!

Jag har själv hamnat i den situationen då vänner inte kan se förbi det hälsosamma valet i att genomföra operationen, LIVET, utan börjar helt plötsligt se dig som en konkurrent för du går från 0 % i uppmärksamhet till att hamna i lika mycket fokus som dem så kallade "vännerna"

Det jobbiga ligger inte att förlora dina så kallade "vänner" det jobbiga kan vara att lyckas kontrollera dig själv! Tänk dig att gå från att stå i mörkert till att komma in i ljuset! Det är mycket av kontrollen som man tappar...been there myself...men det är en del av ens utveckling tror jag! Att man ska lära sig av dem små misstagen som kommer med kaoset och lära sig av dem, att utvecklas och bli en bättre person av det! Det är i dem här lägena du verkligen ska prata med nära och kära för att få lite inre ro!

Have a good day <3


  Ett par år på nacken denna vänskapen men en som stod vid min sida från Day 1 när jag sa


RSS 2.0