Med andra ord + Dop + Bodylift + 25 års fest


Kollat på lite alternativ gällande bukplastik m.m och det är en kropps-renovering på en nätt och jämn summa på 150.00 och då är det ett fullt bodylift, bukplastik och lite annat smått och gott.

Bodylift operation (För er som inte vet): Body hiss kirurgi vanligtvis används för att avlägsna överskott mängder av hängande hud. Patienten kan också ha upplevt betydande viktminskning, till exempel efter en viktminskning kirurgi. En underkroppen hiss kirurgi vanligtvis sträcker höfter, midja, lår, skinkor, ljumske och buk. Överkroppen hiss kirurgi behandlar normalt bröst, bröst och övre ryggen. En patient kan välja att kombinera de två metoderna för en helkropps hiss. De kirurgiska ingrepp är inte avsedda för ändamål viktminskning. Om patienten har förhöjda mängder fettdepåer, kan ytterligare åtgärder behövas. Kirurgen får diskutera med både fettsugning för att ta bort extra fett, liksom kroppen hiss operation för att avlägsna överflödig hud.

Fredagen började med lunch på TGI Fridays med goa Alanyatöserna Filippa och Karin, tiden sprang ifrån oss medans vi smidde planer inför sommaren i Alanya :) Fortsatte kvällen med kinamat, vin och the duderettes piskande av dem 3 musketörerna i spelet "Med andra ord", utklassning utan dess like ;) Utöver det bjöd helgen på dop i lördags för Alvin, där jag *wait for it* käkade smörgåstårta *äckligt* haha men den var faktiskt mkt god. Vart ifrån? Magilly's som ligger här i arlöv och utöver en god skink- och räksmörgåstårta så har dem SUPERgoda sallader, bakad potatis med röra och enormt goda och mättande baguetter.  Kvällen fortsatte med 25 års fest och med en söndag som innebar soffläge, you get the picture!




En skål för livet (Från Kph-weekenden)


Kommentarer
Postat av: Jessica

Fan vad dyrt. Du för väl det betalt då hoppas jag :)?

Fast jag lurade Kim att du gjort smörgåstårtan :d haha

<3<3

2011-03-01 @ 21:47:35
URL: http://iiicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0